Bandsupport

Jij als goede sing-a-song writer, live act of band moet kunnen vertrouwen op de techniek. Hierdoor kan jij je zonder zorgen focussen op jouw performance om zo de juiste boodschap over te brengen. Samen brengen wij jouw show tot leven!

AAA Showtechniek verzorgd al jaren stabiele technische ondersteuning voor live-bands, tape-acts, sing-en-songwriters en theatervoorstellingen. Voor zowel transport, levering van materialen en technici kan je bij ons terecht. Natuurlijk kunnen wij jou ook helpen met het onderhoud van je eigen materialen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en leveren van alle techniek die nodig is voor jouw live-act. Denk hierbij niet alleen aan infra, (in-ear)-monitoring en een geluidsset maar ook aan het lichtontwerp. We helpen je met de complete technische ondersteuning, maar het is ook mogelijk om gebruik te blijven maken van jullie eigen technische mensen en bieden wij de oplossing in ondersteuning en materialen.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we maken graag tijd voor jou vrij.