Verkoop & installatie

Heb je structureel behoefte aan lichtapparatuur, geluidsapparatuur of videotechniek, dan helpen we je graag bij dit aankooptraject. Door onze jarenlange ervaring met diverse merken kunnen we je adviseren wat het beste bij jou past, aansluitend op jouw wensen en budget. Hierin zijn we onafhankelijk in merkenkeuze en bieden we een breed scala van kwaliteitsproducten aan.  

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in diverse live sound audio-oplossingen zodat wij alle ins en outs kennen van wat er op dit moment leverbaar is. Hierdoor kunnen we poppodia, theaters en concertzalen voorzien van de beste geluidsbeleving.

Daarnaast zijn wij thuis in de installatie branche. We gaan graag opzoek naar de perfecte oplossing voor jouw winkel of horeca-gelegenheid.

Natuurlijk leveren wij niet alleen complete installaties, maar adviseren wij je graag bij de aanschaf van bijvoorbeeld, DJ gear, een microfoon, custom bekabeling, een complete geluidsset of een lichtinstallatie.

Is de apparatuur geïnstalleerd, dan verzorgen wij de training voor jou of de mensen die in jouw bedrijf aan de knoppen draaien. In de jaren die volgen kan je natuurlijk bij ons terecht voor service en onderhoud. Mocht er onverhoopt een technisch probleem optreden, dan zorgen wij voor een directe oplossing met vervangende apparatuur die wij direct voor je beschikbaar hebben.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag tijd voor jou vrij om je wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken.