Ons verhaal

Wij zijn AAA Showtechniek, gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en leveren van totaaloplossingen op gebied van showtechniek.

Wij willen jouw verwachtingen overtreffen. Dat doen we door het leveren van vooruitstrevende oplossingen voor licht, beeld en geluid. Zowel voor verhuur, als verkoop van mobiele en vaste installaties. Wij werken met kwalitatief goede merken en enthousiaste, innovatieve vakmensen.

De succesfactor zit in het meedenken en het uit handen nemen van jouw zorgen omtrent techniek. Wij zijn klantgericht, betrouwbaar, meedenkend, en hebben vooral een nuchtere blik.

GELUID

Goed geluid is een specialisme. Naast kwalitatief hoogwaardige systemen beschikken onze ervaren mensen over de juiste kennis om het beste resultaat neer te zetten.

LICHT

Licht bepaald voor een groot deel de sfeer en uitstraling van jouw evenement. Met het juiste ontwerp komt jou show of event tot leven.

VERHUUR

Naast complete producties is het bij ons ook mogelijk om losse apparatuur te huren voor particulieren en collega bedrijven.

Onze missie

Voor ons is geen uitdaging te gek!

Of het nou gaat om een zakelijk evenement, festival, theatershow, bandsupport of privé feest. Van 10 tot 10.000 bezoekers, wij gaan met dezelfde passie en precisie aan de slag voor het beste resultaat. Samen komen we tot de beste oplossing voor jou, en maken wij er een onvergetelijke show van!

Neem gerust contact met ons op, we kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jou.