Events & festivals

Jij als organisator wil een mooi event neerzetten. Daarbij wil je je geen zorgen hoeven maken over de techniek. Wij helpen je met eerlijk en nuchter advies en zorgen ervoor dat met professionele apparatuur en vakmensen de puntjes op de i worden gezet.

Wij bieden een totaaloplossing om jouw plannen naar een hoger niveau te tillen. Ons team van specialisten zorgt tijdens een evenement voor een vlekkeloze productie. Dit doen wij door onze ervaring op het gebied van licht, geluid, video en rigging voor jou in te zetten. Wij zijn niet alleen leverancier van apparatuur, maar vooral ook jouw productiepartner. Onze uitdaging is om op technisch gebied, rekening houdend met jouw budget, een passende oplossing te vinden en alle verwachtingen te overtreffen, zowel die van jouzelf, als van de bezoeker.

Van sporthal tot feesttent, van pleinfeest tot meerdaags festival of foodtruckfestival, we zorgen ervoor dat onze specialisten een nauwkeurig ontwerp berekenen, intekenen en realiseren. Hiermee wordt een optimale geluidsbeleving gegarandeerd en een unieke lichtshow ontworpen. Op deze manier kun jij je volledig focussen op de rest van het evenement en weet je zeker dat bezoekers een unieke beleving ervaren.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij maken graag tijd voor jou vrij.

”Een foto zegt meer dan 1000 woorden”. Licht is een beleving, niet uit te leggen. Deze beleving is zichtbaar te maken met een 3D visualisatie. Samen met onze partners kunnen wij ons ontwerp voor jou visualiseren en mee nemen in de beleving.

Geluidsoverlast is op dit moment een zogeheten hot-item. Bij het organiseren van een evenement krijg je te maken met restricties en opgelegde geluidslimieten. Onze uitdaging is het realiseren van minimale overlast en maximale beleving.