Particulier

Heb je iets te vieren? Iets groots of iets kleiners? Een feestje voor familie en vrienden? Of wil je op de mooiste dag van je leven een onvergetelijke eerste dans neerzetten en jouw gasten meenemen in de liefdevolle sfeer en beleving die daarbij hoort? Wij zijn graag van de partij!

Wij zorgen ervoor dat jij geen omkijken hebt naar de techniek en dat je, op iedere willekeurige locatie, alleen maar hoeft te genieten. Wij regelen onder andere de DJ-booth, bandtechniek en geluid voor zowel de DJ als microfoons voor speeches. Uiteraard zorgen wij ook voor mooie lichteffecten, een podium, sfeervolle belichting en verlichting van je locatie. Zowel binnen als buiten.

Bij een feest buiten komen diverse aspecten kijken, zoals de tuinverlichting en stroomvoorziening. Verlichting van bijvoorbeeld bomen geeft een extra dementie aan je feestlocatie en maakt het plaatje helemaal af. Geef jouw feest die extra touch waarmee het absoluut onvergetelijk wordt!

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we maken graag tijd voor jou vrij.